Technologie

De voertuigen van K-Ryole worden aangedreven door de Kaptor-technologie. Deze wereldwijd gepatenteerde innovatie is gebaseerd op de sturing van motoren door krachtmeting. De gebruiker beweegt het voertuig met de fiets of met de hand via het voorste gedeelte.

De gebruiker oefent een kracht uit op de dissel die inwerkt op een sensor. De vervormingssensor wordt onderworpen aan deze initiële kracht, vervormt en stuurt elke 10 ms de vervormingsinformatie naar de besturingskaart. De besturingskaart ontvangt deze gegevens, analyseert ze en beslist hoe de motoren moeten worden aangestuurd.

Er zijn meer dan 60 stuurstrategieën: remmen, draaien, meeloopmodus, vrijgeven van de dissel, enz. Analyseert het signaal en stuurt de motoren aan.

De elektromotoren (2×1500 W) passen hun snelheid aan de ontvangen commando’s aan. Een simpele duimdruk kan zo tot 350 kg verplaatsen.

  • De gebruiker verplaatst het voertuig op de fiets of met de hand door gebruik te maken van het voorste gedeelte. Hij oefent een kracht uit op de dissel die inwerkt op een sensor.

  • De vervormingssensor wordt onderworpen aan deze initiële kracht, vervormt en stuurt de vervormingsinformatie elke 10 ms naar de besturingskaart.

  • De besturingskaart ontvangt deze gegevens, analyseert ze en beslist hoe de motoren moeten worden aangestuurd. Er zijn meer dan 60 besturingsstrategieën: remmen, bochten nemen, meelopen, dissel loslaten, enz.

  • De elektromotoren (2×1500 W) passen hun snelheid aan de ontvangen commando’s aan. Een simpele druk op de duim kan 500 kg verplaatsen.