Doelgroepen

Campings en recreatieparken

Geluidloos, compact en geschikt voor een brede doelgroep. De voertuigen van Ligier, K-Ryole en GoLo Bike bieden voor iedere activiteit op campings en recreatieparken een passende oplossing. Of het nu gaat om de catering van gekoeld transport, het transporteren van producten, onderhoudswerkzaamheden of het ophalen van afval.

Geschikte voortuigen voor campings en recreatieparken: 

Groendienst, gemeenten en openbare ruimte

Betrouwbaar, modulair en geschikt voor een brede doelgroep. De voertuigen van Ligier, K-Ryole en GoLo Bike bieden voor iedere activiteit in de groendienst en gemeentelijke werkzaamheden een oplossing. Of het nu gaat om de bewatering van groenstroken, hovenierswerkzaamheden, het legen van afvalbakken of zout strooien.

Geschikte voortuigen voor groendienst, gemeente en openbare ruimte: 

Lastmile delivery

Vermijd parkeerkosten, files en auto- en fietsvrije gebieden met de mobiliteitsoplossingen voor last mile delivery. Voor iedere logistieke uitdaging biedt Ligier, K-Ryole of GoLo Bike de oplossing in stedelijke gebieden. Of het nu gaat om levering van pakketten, versproducten of medicijnen.

Geschikte voortuigen voor last mile delivery: 

Technische diensten

Technische werkzaamheden te verrichten in stedelijke gebieden? Veel gereedschap te vervoeren of juist niet? Met de oplossingen van Ligier, K-Ryole of GoLo Bike is er altijd een passende mobiliteitsoplossing. Met de compacte bedrijfsauto van Ligier vind je makkelijk een parkeerplek of neem je gereedschap mee naar binnen door gebruik te maken van de trailer van K-Ryole.

Geschikte voortuigen voor technische diensten: 

Gekoeld vervoer, voeding en medicijnen

Activiteiten in gekoeld transport, zoals versproducten, medicijnen of ander gekoeld transport? Met de mobiliteitsoplossingen van K-Ryole, Ligier of GoLo Bike is er altijd een passende oplossing. Geschikt voor zowel transport aan de hand, achter de fiets of per auto.

Geschikte voortuigen voor gekoeld vervoer, voeding en medicijnen: 

Rijbewijsvrije oplossingen

Maak gebruik van de inclusiviteit van de samenleving door breder te selecteren in personeel. Kies voor een voertuig waar geen rijbewijs of enkel een AM rijbewijs voor nodig is. De mogelijkheid om personeel zonder rijbewijs tot 350 kg en 2 m3 te laten vervoeren. De oplossing in een krappe arbeidsmarkt.

Geschikte voortuigen voor rijbewijsvrije oplossingen: 

Retail

Ideaal transport voor retailers, zoals bloemisten, bakkerijen, brouwerijen.

Geschikte voortuigen voor retail: 

Fietskoeriers

K-Ryole en GoLobike bieden de oplossing voor stedelijk vervoer met behoud van laadruimte en laadvermogen. Daarnaast de oplossing voor parkeerproblemen, files en parkeerkosten.

Geschikte voortuigen voor fietskoeriers: 

Urban Mobility Group Benelux is partner van: