Elektrische Pulse 3 en Pulse 4 van Ligier Professional kunnen elke klus aan

100% elektrisch, duurzaam én fiscaal interessant
100% elektrisch, duurzaam én fiscaal interessant
Ook geschikt vanaf 16 jaar en voor mensen zonder autorijbewijs
Ook geschikt vanaf 16 jaar en voor mensen zonder autorijbewijs
Perfect voor in de stad en op bedrijfsterreinen
Perfect voor in de stad en op bedrijfsterreinen
Moduleerbaar en aanpasbaar
Moduleerbaar en aanpasbaar

Test deze gratis en vrijblijvend uit!

Zoek je een compact en volledig elektrisch bedrijfsvoertuig? Dan heeft Ligier Professional twee interessante oplossingen in huis: de driewieler Pulse 3 en de vierwieler Pulse 4. Deze lichte scooters/bestelwagens zijn stil, emissievrij, praktisch én comfortabel.

De Ligier Group is Europees marktleider bij brommobielen met meer dan 15.000 verkochte exemplaren in 2021 en een marktaandeel van ruim 47 procent (2020). Heel wat bedrijven en overheden doen een beroep op Ligier Professional. Denk bijvoorbeeld aan groendiensten van gemeentes, bedrijven uit de voedingssector en uiteraard ook post- en pakjesdiensten. Al jarenlang zijn de elektrische driewielscooters en lichte vrachtwagens van Ligier Professional een vaste waarde voor de bezorging van brieven en pakjes. Ook in België trouwens, waar bpost sinds 2013 vertrouwt op de handige en betrouwbare voertuigen van Ligier Professional. Het zijn er inmiddels al ruim zeshonderd. Ligier heeft 50 miljoen kilometer ervaring bij Europese postbedrijven.

Europese productie

Ligier Professional biedt 5 jaar garantie op batterijen. Ligier heeft 70 dealers in de Benelux. Zo is er altijd een servicepunt bij je in de buurt.

Ligier Professional heeft Ligier refurbish ontwikkeld om de levensduurcyclus van de Pulse 3 en Pulse 4 positief te beïnvloeden. Na 4 à 5 jaar intensief zakelijk gebruik, bijvoorbeeld door de post, kan het voertuig in enkele dagen zonder hoge kosten een refurbish ondergaan. Na de refurbish is het voertuig weer optimaal voor 4 à 5 jaar intensief zakelijk gebruik met behoud van de batterij. Ligier Professional kan deze unieke service aanbieden dankzij de bewezen 50 miljoen kilometer ervaring in de post.

In Nederland zijn er interessante subsidies beschikbaar voor onze voertuigen.  Meer info hier.

Ligier Pulse 4: het professionele elektrische bedrijfsvoertuig

De Pulse 4 is een elektrische lichte vrachtwagen die zich in zijn verschillende configuraties ontpopt tot een duizendpoot. Een duurzame keus, want de Pulse 4 is 100% elektrisch. Geen logistieke uitdaging is te gek, want deze modulaire bedrijfsauto biedt altijd een effectieve oplossing. Bijvoorbeeld met zijn unieke Clip-systeem, een exclusieve Ligier innovatie!

Ligier Pulse 3: de professionele elektrische driewielscooter

De Pulse 3 is een elektrische driewieler met zowel voor als achter een handige opbergruimte waarmee je tot 65 kg spullen kunt vervoeren. Heel bijzonder is het zogenaamde kantelsysteem, waardoor de rijpositie 30 graden kantelt, voor meer stabiliteit in de bochten of wanneer je parkeert. Het verstevigde chassis kan trouwens wel tegen een stootje. De Pulse 3 is behendig, veilig, gemakkelijk te besturen en te manoeuvreren.