Duracar

Lichtgewicht elektrisch bedrijfsvoertuig voor de laatste kilometers met een laadvermogen tot 1.000 kg.

1.000 kg
laadvermogen

150 km
bereik

85 km/h
max snelheid

4-6 m³
laadruimte

Gebouwd als het ultieme Licht Elektrische Voertuig (LEV) voor last mile delivery

In stedelijke zero-emissiezones is de Duracar een uiterst effectieve en wendbare oplossing voor transport en bezorging. Duracar wil de wereld groener, gezonder en veiliger maken door bestuurders een comfortabel en wendbaar elektrisch voertuig te bieden. Duracar wil de nieuwe standaard worden voor bezorging en transport in stedelijke gebieden, waar nuluitstoot de nieuwe norm wordt.

De LEV is slechts de eerste stap in Duracar’s missie om de overgang te versnellen naar een groenere toekomst waarin mobiliteitsoplossingen bijdragen aan een schonere, gezondere en veiligere wereld. We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden die onze missie om stadscentra zo groen, gezond en veilig mogelijk te maken, versnellen. Laten we samen vorm geven aan een betere en groenere wereld.

Laadvermogen: 
1.000 kg

Snelheid: 
85 km/u

Leeggewicht:
875 kg

Draaicirkel:
4.500 mm

Motorvermogen:
15 KW

Verbruik:
19 KwH/100km

Totale afmetingen:
3695 x 1490 x 2200 mm

Homologatie:
L7e en N1

Accu capaciteit:
25 KwH Ion LFP

Laadtijd 20-80%:
45 min.

Bereik:
150 km (WLTP)

Laden en lossen vanaf de zijkant

Laadzone met opening aan de zijkant voor gemakkelijk laden en lossen vanaf de zijkant. Ideaal voor snelle toegang tot je goederen.

Kipper

Moeiteloos lossen? Met de kantelfunctie van dit model kan de lading moeiteloos worden gekanteld.

Koelbox

Houd je bederfelijke waren onderweg vers met het achteraan gemonteerde systeem. Ideaal voor catering, boodschappen, leveringen en meer.

Service/Hospitality

Ontworpen om te voldoen aan alle behoeften van de horeca en dienstverlenende sector. Perfect om aan te passen voor gebruik als voedseltruck of veelzijdig servicevoertuig.

Achtertoegang

De toegang aan de achterkant maakt verschillende manieren van laden mogelijk. Of het nu gaat om omvangrijke apparatuur of snelle toegang tot gereedschap, deze configuratie zal voor u werken.

Speciale versie

Volledig aanpasbaar, zodat het perfect aansluit bij je eigen unieke vereisten. Verrijk je activiteiten met deze aanpasbare editie.