Services

Klanttevredenheid is de kern van onze strategie! Daarom genieten onze bedrijfsvoertuigen van de beste dienst na verkoop! Vertrek met het volste vertrouwen: de aankoop van een bedrijfsvoertuig is je garantie op een proactieve en betrouwbare service.

Leasing

Leasing heeft als grote voordeel dat je weet waar je aan toe bent. Je leasebedrag omvat immers alle kosten. Je betaalt alleen zelf nog de energiekosten om je elektrische bestelwagen of driewielscooter op te laden.

Zo zijn vaste kosten als verzekering, onderhoud en advies volledig inbegrepen in de maandelijkse kosten.

Financiering

Wij werken samen met diverse partners, waardoor wij je een passende financieringsoplossing kunnen bieden. Je kunt hiervoor natuurlijk ook bij je eigen bank terecht.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Service en onderhoud

Voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden helpen we je verder, via één van onze lokale partners.

Schadeherstel

Onze voertuigen zijn uitgerust met een groot aantal veiligheidsvoorzieningen, zodat je altijd veilig op weg kunt. Maar zelfs dan is schade natuurlijk mogelijk. Neem contact met ons op voor goed advies. Onze specialisten adviseren je graag over de beste opties.

Garantie

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je nieuwe K-Ryole, GoLo Bike of Ligier Professional perfect wordt afgeleverd. Alle nieuwe modellen worden standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. Tijdens de garantieperiode kun je gratis gebruik maken van de 24-uurs hulpdienst. Waar je ook bent, in Nederland of België.