Elektrische mobiliteit voor de Last Mile:

Snel, duurzaam,  oplossingen zonder rijbewijs, AM & B rijbewijs. Voor professionals only!

K-Ryole

K-ryole is een elektrische fietstrailer met een groot laadvermogen tot 350 kg. Geen zorgen over files of parkeerproblemen. Je hebt geen brandstof of rijbewijs nodig en je hoeft geen parkeertickets te betalen.

De Kaptor-technologie van K-Ryole past zich automatisch aan de snelheid van de trekker aan, of deze nu een fiets of een voetganger is. Met slechts één vinger kan de elektrische trailer worden bestuurd. De autonomie bedraagt tussen 30 en 40 km.

Test deze gratis en vrijblijvend uit!

Ligier  Pulse 4: het professionele elektrische bedrijfsvoertuig

De Pulse 4 is een elektrische lichte vrachtwagen die zich in zijn verschillende configuraties ontpopt tot een duizendpoot. Een duurzame keus, want de Pulse 4 is 100% elektrisch. Geen logistieke uitdaging is te gek, want deze modulaire bedrijfsauto biedt altijd een effectieve oplossing. Bijvoorbeeld met zijn unieke Clip-systeem, een exclusieve Ligier innovatie!

Test deze gratis en vrijblijvend uit!

Ligier Pulse 3: de professionele elektrische driewielscooter

De Pulse 3 is een elektrische driewieler met zowel vooraan als achteraan een handige opbergruimte biedt waarmee u tot 65 kg spullen kunt vervoeren. Heel bijzonder is het zogenaamde kantelsysteem, waardoor de rijpositie 30 graden kantelt, voor meer stabiliteit in de bochten of wanneer u parkeert. Het verstevigde chassis kan trouwens wel tegen een stootje. De Pulse 3 is behendig, veilig, gemakkelijk te besturen en te manoeuvreren.

Test deze gratis en vrijblijvend uit!

Golo bike

De GoLo is een uniek cargobike-platform dat even veelzijdig als praktisch is. Het combineert comfort met laadvermogen en praktische bruikbaarheid, waardoor het ideaal is voor dagelijkse werkzaamheden.

Test deze gratis en vrijblijvend uit!

Urban Mobility Group Benelux

Urban Mobility Group Benelux is dé specialist op vlak van elektrische mobiliteit voor de last mile voor professionelen.

Urban Mobility Group Benelux importeert onder haar naam een compleet gamma aan lichte elektrische bedrijfsvoertuigen LEV. Urban Mobility Group selecteert haar merken op kwaliteit, TCO, Europese productie en zorgt voor volledige technische ontzorging.

Wij zijn onderdeel van Ligier Group Benelux welke al 40 jaar importeur is van citycars in de Benelux. Wij hebben meer dan 50 miljoen kilometer aan ervaring in elektrische bedrijfsvoertuigen in het segment van small cargo LEV (Light Electronic Vehicles). Met Ligier Professional leveren en onderhouden wij inmiddels al 10 jaar scooters voor postbedrijven, hierdoor zijn wij een ervaren partner in de post bezorgmarkt.

Recent hebben we ok de K-Ryole en de Golo bike aan ons gamma toegevoegd, op deze manier kunnen een totaaloplossing bieden voor onze klanten.

In ons experience center in Goes kunt u terecht om het gehele modelgamma te testen. Daarnaast komen wij graag bij u op locatie om uw werkzaamheden te inventariseren en een passende mobiliteitsoplossing te adviseren. Ook kunt u gebruik maken van een gratis testperiode en onze mobiliteitsoplossingen in uw activiteiten testen.

  • Onze producten zijn duurzaam

  • Made in Europe

  • Fiscaal voordelig

  • Voor iedereen, met of zonder rijbewijs